Bowers & Wilkins

Al ruim twintig jaar is Hanex Service het Nederlandse servicepunt voor Bowers & Wilkins reparaties en originele onderdelen en accessoires, zowel binnen als buiten garantie. Denk bijvoorbeeld aan actieve sub-woofers, de Zeppelin-series of soundbars.
U kunt bij ons terecht voor reparatie en levering van onderdelen voor alle producten van B&W.

bowers logo

Bowers & Wilkins, opgericht in 1966 in Engeland, is een van ’s werelds grootste speakermerken. Voornamelijk bekend vanwege high-end hifi-systemen voor in huis, maar ook vanwege hoofdtelefoons en elektronische audioapparatuur.

Uw Bowers & Wilkins apparatuur is bij ons in vertrouwde handen.

Wij repareren voor particulieren, winkeliers en de Nederlandse importeur Bowers & Wilkins.
Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.
Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

Ruime voorraad originele onderdelen uit voorraad leverbaar.

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven.
Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn dan hebben we vaak geschikte vervangers of zijn wij in staat de onderdelen te repareren.

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte product op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen.
Uiteraard kunt u het ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.
Indien vervoer niet mogelijk of gewenst is kan onze buitendienst op locatie een reparatie uitvoeren.

Valt jouw product binnen garantie?

Bowers & Wilkins hanteert doorgaans de onderstaande garantietermijnen. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met B&W Group Benelux via 020 5602 940.

  • Passieve luidsprekers: vijf jaar
  • Actieve luidsprekers, elektronica en hoofdtelefoons: twee jaar
  • Accessoires: 90 dagen

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur