Rotel

U kunt bij ons terecht voor reparatie en levering van onderdelen voor alle producten van Rotel.
Rotel, is wereldwijd actief als fabrikant van uitmuntende én betaalbare audioproducten. Met een hoofdkantoor in Tokio en R&D-afdelingen in Japan en Engeland, ontwikkelt het bedrijf high-end producten met het ‘balanced design concept’ als uitgangspunt. Hierbij staat elk component in balans met de andere onderdelen. Het resultaat: audio en hifi-producten die garant staan voor een compromisloze geluidsweergave.

rotel logo

Per 1 September 2023 is de distriibutie en service van Rotel overgegaan naar Fine Sounds Benelux. Voor garantie reparaties kunt u met hen contact opnemen via:  https://finesounds.nl/ 

Uw Rotel apparatuur is bij ons in vertrouwde handen.

Hanex Service was ruim 24 jaar het officiële Rotel service punt in Nederland. Wij hebben praktisch alle door Rotel gefabriceerde producten tot in het verre verleden hersteld en hebben daarvoor een ongeevenaarde hoeveelheid kennis en onderdelen waardoor u voor buiten garantie reparaties bij ons nog steeds op het juiste adres bent.

U kunt bij ons terecht voor alle buiten garantie reparaties en onderhoud van Rotel apparatuur.
Wij repareren zowel voor particulieren als winkeliers.

Door onze jarenlange kennis en ervaring herkennen wij nagenoeg elke storing waardoor wij uw apparaat snel en tegen een nette prijs goed en betrouwbaar kunnen herstellen.

Geen dure printplaten vervangen.

Wij beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties waardoor uw toestel na een reparatie vaak in een betere staat terugkomt dan ooit tevoren. Ook hebben wij specifieke gereedschappen om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren waardoor kostbare onderdelen als printplaten meestal niet nodig zijn.

 

Ruime voorraad onderdelen direct beschikbaar

De meest voorkomende onderdelen zijn uit voorraad beschikbaar of binnen enkele dagen in huis waardoor de reparatietijd kort kan blijven.

Mocht er een onderdeel niet meer leverbaar zijn, dan beschikken wij tevens over een ruime hoeveelheid donor apparaten waardoor we vaak alsnog het toestel kunnen herstellen.

 

Afhaalservice

Wij werken samen met een aantal transporteurs en kunnen het defecte toestel op het door u gewenste adres en dagdeel af laten halen.
Uiteraard kunt u uw toestel ook zelf bij ons brengen in Leimuiden om het persoonlijk aan ons te overhandigen.

 

Prijsopgave

U ontvangt na beoordeling door onze technici een prijsopgave indien de kosten boven de vooraf afgesproken grens uitkomen. U kunt dan besluiten of u de reparatie wilt laten uitvoeren. De prijsopgave is gratis indien u het toestel door ons laat repareren of het ongerepareerd achterlaat. Indien u het toestel ongerepareerd retour wilt dan berekenen wij u een deel van de gemaakte kosten namelijk € 35,- excl. 21% BTW en verzendkosten.

 

Wij helpen u graag!

Indien uw Rotel toestel een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen of een accessoire zoals een afstandsbediening, neem dan met ons contact op, wij helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur