Universal Audio

Bij Hanex repareren onze deskundige technici producten volgens de hoogste normen, met gebruik van originele UA-onderdelen en garantie op het uitgevoerde werk. Of uw product nog onder garantie valt of niet, wij kunnen u helpen - kies eenvoudigweg uw producttype hieronder en volg de instructies om het te laten repareren.

Over Universal Audio

Universal Audio is een toonaangevend ontwerper van audio signaalverwerkingshardware en DSP-software, opgericht in 1958 door Bill Putnam. Het bedrijf staat bekend om het creëren van moderne digitale versies van vintage studio-apparatuur en het produceren van een reeks analoge klassiekers, zoals de LA610, 1176LN en Teletronix LA-2A.


universalaudio logo

 

Uw Betrouwbare Partner voor Universal Audio Reparaties

Hanex Service is het geautoriseerde Europese reparatiecentrum voor alle Universal Audio-apparatuur, waaronder de Apollo-serie en analoge producten. Neem contact met ons op voor reparaties binnen en buiten de garantie, evenals leveringen van onderdelen.

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, winkeliers, studio's, muzikanten en Universal Audio zelf. Met onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we uw apparaat snel en betrouwbaar diagnosticeren en repareren tegen een redelijke prijs.

We beschikken over alle service documentatie, updates en modificaties, zodat uw apparaat na reparatie vaak in een betere staat dan ooit tevoren terugkeert. Onze gespecialiseerde gereedschappen stellen ons in staat om componenten te vervangen of opnieuw te programmeren, waardoor dure onderdelen zoals printplaten vaak overbodig zijn.

Snelle Beschikbaarheid van Onderdelen

We hebben een grote voorraad gangbare onderdelen, wat zorgt voor korte reparatietijden. Als een onderdeel niet beschikbaar is, hebben we een ruime keuze aan donorapparaten om de reparatie alsnog uit te voeren. 

Handige Ophaalservice

We werken samen met verschillende verzendpartners en kunnen uw defecte apparaat laten ophalen op het door u gewenste adres of afgiftepunt. Uiteraard kunt u uw apparaat ook persoonlijk afleveren op onze locatie in Leimuiden.

 

Transparante Offertes

Voor apparaten buiten de garantieperiode zullen onze technici een offerte verstrekken als de reparatiekosten een vooraf overeengekomen limiet overschrijden. U kunt vervolgens beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren. Als u ervoor kiest om het apparaat door ons te laten repareren of ongerepareerd achter te laten, is de offerte gratis. Als u het ongerepareerde apparaat wilt laten terugsturen, wordt een deel van de gemaakte kosten in rekening gebracht, namelijk € 40 (exclusief 21% btw en verzendkosten).

Wij helpen u graag!

Als uw Apollo, Satellite, Ox of analoog apparaat een storing ondervindt, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden voor een reparatie en de te verwachten kosten.

Als u op zoek bent naar onderdelen of accessoires, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Reparatie aanmelden?

Selecteer een model

 

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Heeft u een vraag of wenst u advies?

Wij helpen u graag!

Uitgebreid onderdelenbestand

Elke reparateur
minstens 10 jaar ervaring

Hoogwaardige meetapparatuur